Om Siewers Consulting

Data

Vi optimerer dine forretningsprocesser og udnytter dine data optimalt

Din garanti for bedre arbejdsgange

Siewers Consulting blev etableret i 2016 af Susanne Siewers Christensen, der har mere end 20 års erfaring med projektledelse, kundesegmentering, GDPR-rådgivning og datahåndtering og –analyse fra den farmaceutiske industri.

I Siewers Consulting har vi gennem årene set alt for mange nyindkøbte it-systemer og data, der ikke bliver udnyttet optimalt. Det vil vi gerne ændre. Med et indgående kendskab til markedsdynamikken, og de udfordringer der præger den farmaceutiske industri, ved vi, hvordan indsatsen skal optimeres. Det kan også komme virksomheder fra andre brancher til gavn.

Og tro os. Der ligger uanede muligheder i dine data og it-systemer. De venter bare på at blive udnyttet og sat i system.

Vi leverer langt fra en pakkeløsning, men tager udgangspunkt i præcis dine behov. Vi sætter en ære i at forstå din virksomheds processer og finde ud af, hvad netop du kan have gavn af. Skal dit CRM-system fx integreres til telefonsystemet? Eller til økonomisystemet? Skal vi overføre en fil til bogholderen?
For os er det vigtigt, at vi ikke bare analyserer data og leverer statistikker og vejledninger, men også hjælper med den praktiske del. Derfor hjælper vi dig med at forstå data og de uanede muligheder, de giver, og støtter og vejleder dig gennem hele forløbet. På den måde skaber vi konkrete og håndgribelige elementer at arbejde videre med under og efter samarbejdet.

Læs mere om vores arbejdsområder, og hvordan vi kan hjælpe dig her
Du kan også kontakte os for et uforpligtende møde her.

Connect med Susanne Siewers på LinkedIn og se hendes kompetencer.

Vi har over 20 års erfaring med andres data

20

Adresse

Ulrikkenborg Alle 38-40

DK-2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

ss@siewersconsulting.dk

+45 60 82 06 13

Privatliv

Læs vores privatlivspolitik her.