Procesoptimering

Data

Sammen skaber vi værdi

Der er let at miste overblikket over virksomhedens processer, og i mange virksomheder kører arbejdsgangene pr. automatik. Men de fleste processer kan optimeres, så de bliver mere smidige og smarte til glæde for såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere. Siewers Consulting tilbyder procesoptimering af alt fra bedre udnyttelse af eksisterende IT-system funktionalitet ved hjælp af ex. uddannelse eller automatisering af databehandling til hjælp til udskiftning/opgradering af forældede systemer.

Får du tilstrækkeligt udbytte af dine data?

Mange kender ikke den værdi, data har, og udnytter dem ikke optimalt. Vi hjælper dig med at udnytte dine data mere effektivt, så du sparer tid og får et større overblik. Det kan fx være ved at gennemgå alle eksisterende datakilder (systemer) og få en ensrettet struktur, således at data kan bruges og sammenlignes på tværs af datakilder og gøres synlige på ex. fælles dashboards, der giver et bedre overblik til at kunne tage beslutninger ud fra.

 It-systemer skal være et hjælpeværktøj og ikke en udfordring.

Vi hjælper med at udnytte dine it-systemer bedst muligt, så de giver mening for netop din virksomhed. 

 Vi analyserer ikke bare arbejdsgange og afleverer en rapport. Vi er din hjælpende hånd gennem hele forløbet. Vi hjælper dig med at forstå de grundlæggende udfordringer, udvikler strategier og implementerer tiltag, der kan forbedre din virksomheds arbejdsprocesser både internt og eksternt. På den måde skaber vi konkrete og håndgribelige elementer, der kan arbejdes videre med, og som giver et godt grundlag for en sund forretning.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med CRM.

Vi har over 20 års erfaring med andres data

20

Andre arbejdsområder

CRM-rådgivning

Læs mere

GDPR-rådgivning

Læs mere

Segmentering (SegMine)

Læs mere

Adresse

Ulrikkenborg Alle 38-40

DK-2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

ss@siewersconsulting.dk

+45 60 82 06 13

Privatliv

Læs vores privatlivspolitik her.